Heeft u vragen info@soyin.be

>>Wat is GyneFix

EN NL FR

Wat is GyneFix

Wat is GyneFixGyneFix is een innoverend, ultraklein koperhoudend "spiraaltje" met een werkingsduur van vijf jaar en biedt een veiligheid van meer dan 99% in het voorkomen van zwangerschap. In vergelijking met andere spiraaltjes is GyneFix een stuk kleiner. Hoe kleiner, hoe beter het wordt verdragen en hoe minder de menstruatie wordt beïnvloed. Met de kleine GyneFix is er geen noemenswaardige toename van het menstrueel bloedverlies, wat bij andere koperhoudende spiraaltjes vaak leidt tot wegname van het spiraaltje.

Waarom werd GyneFix ontwikkeld?

Het gebruik van een klassiek spiraaltje of IUD (van het Engels "Intra-Uterine Device") brengt vaak een aantal ongemakken met zich mee o.a. overvloedig bloedverlies al dan niet vergezeld gaand van pijnklachten en uiteindelijk uitstoting van het spiraaltje. GyneFix werd speciaal ontwikkeld om deze problemen aan te pakken.

100% Hormoonvrij

GyneFix is 100% hormoonvrij. Dit betekent dat er geen enkele invloed is op de hormonale cyclus en dus ook geen vervelende neveneffecten zijn gerelateerd aan het gebruik van hormonen.